scan for change wall

Wat is Scan for Change?

Met Scan for Change wil Payconiq by Bancontact – de mobiele betaalapp, het makkelijker maken om goede doelen in België te steunen door middel van kleine bedragen. Want met twee euro geef je veel meer dan alleen geld. Je brengt erkenning, hoop en steun voor de vele mensen en dieren voor wie de hulp van deze goede doelen onmisbaar is.

Deze NGO’s hebben deelgenomen aan de “Scan for Change” campagne van 2019.

www.bednet.bewww.geleidehond.bewww.cliniclowns.bewww.blauwe-kruis.bewww.goodplanet.be/nlwww.makeawish.bewww.ms-vlaanderen.bewww.natuurpunt.bewww.netwerktegenarmoede.bewww.rodekruis.bewww.special-olympics.be/nlwww.kanker.betada.brusselswww.think-pink.be/nlwww.foodbanks.be/nlwww.vogelbescherming.bewww.youthstart.be

Over de Payconiq by Bancontact-app

Payconiq by Bancontact is een Belgische betaalapp waarmee u met uw Android- of iOS-smartphone kunt betalen. Veilig en makkelijk, en waar en wanneer u dat wil. Het is dé betaalapp voor alle Belgen die mobiel willen betalen.

De app wordt ondersteund door meer dan 20 Belgische banken en maakt van mobiel betalen kinderspel! Betalen met de app kan waar u de logo's ziet voor mobiel betalen via Bancontact of Payconiq. In winkels volstaat het om de QR-code te scannen met de app en het bedrag te bevestigen met uw pincode. Hebt u een Android-smartphone? Dan kunt u ook contactloos betalen met een betaalterminal. Doet u graag makkelijk en veilig aankopen online met uw smartphone of tablet? Bevestig met uw pincode en u hebt betaald. Met de Payconiq by Bancontact-app betaalt u ook uw rekeningen en facturen in een oogwenk: met uw smartphone de QR-code op de facturen en rekeningen scannen volstaat. Uniek aan onze app is dat u geen excuus meer hebt om uw vrienden niet terug te betalen (of omgekeerd!), zelfs op afstand. Superhandig en … goede rekeningen maken ook goede vrienden! De Payconiq by Bancontact-app is een product van de Bancontact Payconiq Company.

Meer weten